| Tytuł: | gdzie leczyć |
| Autor: | igor 4.3.2010, 13:59 |
| Lekarz stwierdził u mnie półpasiec i skierował do szpitala zakaźnego, nie mogę tego leczyć w domu? | |
| Autor: | igor 27.12.2010, 00:10 |
| Lekarz stwierdził u mnie półpaśca i skierował do szpitala zakaźnego,nie mogę się leczyć w domu? | |
| Autor: | igares 31.12.2010, 14:23 |
| Mogłes zapytac lekarza, czemu nie pozwala leczyc sie w domu? Moze chciał uniknąć zarazania domowników? Moja mama ma półpaśća i powiem więcej- lekarze zauważyli go dopiero jak im o tym powiedziała, bo żaden nie wpadł na taką diagnozę. Silne bóle w klatce dla nich to sygnał na procedure zawału. Zrobili jej EKG, ECHO, mocz, morfologię....ale ona juz z bółu nie wytzrmywała. Potrzebowała przeciwbólowych. I co? No z prędkością światła dostała wypis ze szpitala- pewnie tylko trąd jeszcze wywołuje takie reakcje. Jest w xxx i leczy sie sama. | |
| Autor: | Anka 24.3.2011, 10:35 |
| Ja mam straszne bóle mimo, że półpasiec już ustąpił...szukam pomocy w leczeniu neuralgii popółpaścowej:( | |
| Autor: | joanna 22.3.2012, 12:28 |
| jak się wyleczyć z tej neuralgii po półpaścu, ból nie do wytrzymania?co robić?blokady bólu nie działają?plastry versatis też nie?czy da sie z tego wyleczyć? | |
Kości i stawy mogą być atakowane przez różne choroby. Większość z tych chorób ma podłoże genetyczne - wtedy występują one od urodzenia. Część może pojawić się w wieku późniejszym wskutek zaburzeń w gospodarce chemicznej organizmu.
Czytaj więcej o kościach
Żelazo
Żelazo zaliczane jest do tzw. pierwiastków śladowych i stanowi czwarty pod względem częstości występowania pierwiastek na Ziemi. Żelazo stanowi składnik mineralny (mikroelement) niezbędny do budowy czerwonych krwinek, wytwarzania niektórych enzymów oraz transportu tlenu w organizmie - oddychania komórkowego.